top of page
KN_04102020-1780_edited.jpg

organisatie- & teamcoaching

“Human potential is limited by focussing on the problem.

Rather, if the focus remains open, unlimited potential is accessed”.  

 

 • Wil je met de organisatie door een structurele verandering of lopen jullie tegen een aantal moeilijkheden aan waarbij jullie een klankbord en strategische partner kunnen gebruiken?

 • Willen jullie concreet werk maken van autonomie, ruimte en gelijke kansen om te blijven leren en maximale ontwikkeling mogelijk te maken? 

 • Dragen jullie samenwerking vanuit betrokkenheid, eigenaarschap en zelfsturing hoog in het vaandel, maar    loopt het in praktijk nog niet zoals gewenst? 

 • Wil je werk maken van een klimaat waar groeien en leren vanzelfsprekend zijn en medewerkers zo alsmaar meer zichzelf worden en hun volle potentieel ontwikkelen en van daaruit handelen? 

 • Spreekt één van de trainingen of trajecten jullie aan maar willen jullie andere accenten en/of klemtonen?  

AANPAK

In een verkennend gesprek maken we helder wat precies jullie vraag en/of behoefte is, wat jullie sterktes zijn en waar uitdagingen en leerpunten liggen. Vervolgens werk ik een voorstel uit om samen met jullie aan de slag te gaan. Dit kan een combinatie zijn van trainingen, gesprekken, intervisiesessies,… dat wat nodig is om een aanpak op maat te creëren. Hierbij wordt expliciet aandacht besteed aan duurzaamheid en implementatie in de bedrijfscultuur.  

individuele coaching

 • Wil je je zelfkennis en persoonlijk leiderschap vergroten?

 • Wil je je meer leider voelen en sterker leidinggeven?

 • Voel je je als leidinggevende vooral het manusje van alles en slaag je er onvoldoende in om je medewerkers aan te sturen en te coachen?

 • Voel je je belemmerd in het geven en ontvangen van open feedback? 

 • Loop je tegen situaties aan in je werk die je lastig vindt?

 • Wil je graag beter je grenzen aanvoelen en leren stellen? 

 • Kom je regelmatig in conflict met mensen in je omgeving?

 • Voel je dat je energie verliest aan tal van zaken en echte energiegevers mist?

 • Spreken de trainingen je aan, maar wil je liever individueel aan de slag gaan met persoonlijke actiepunten en afspraken? 


Deze en andere vragen kunnen een aanleiding zijn voor een coachtraject.

AANPAK

Vanuit nieuwsgierigheid en met een open blik, kijk ik hierin naar je vraag, luister ik – ook tussen de regels door –  en zet ik mijn voelsprieten wijd open om te achterhalen welk groot of klein verlangen er in je leeft en wat je kan helpen om hier beweging in te krijgen… als individu, of als lid van een team of organisatie. 

​Tegelijk daag ik je uit om de dingen meer, anders of net minder te doen, de lat daar leggen waar flow en groei hand in hand gaan. Niet vanuit tekorten. Wel samen zoekend vanuit mogelijkheden, vanuit zelfrelativering én met humor. Ik nodig je uit om de dingen op een andere manier te bekijken, zodat onverwachte nieuwe wegen zichtbaar worden. Zo ontstaat goesting en verlangen om praktisch aan de slag te gaan, waardoor verschuivingen, hoe klein ook, mogelijk worden en dit heeft zowel impact op je professionele als je privéleven. 

Tijdens de sessies wordt er gepraat, gelachen, gevoeld, (stil) gezeten, bewogen… datgene wat jij nodig hebt om jouw proces op gang te brengen, met alles wat er is: je mogelijkheden, je kracht, je twijfel, je belemmeringen, je ‘onaf-zijn’… het is allemaal welkom! 

 

praktisch

De gesprekken gaan door op jouw kantoor, in mijn thuiskantoor of online. 

Het aantal gesprekken hangt af van je vraag. Het kan gaan om een 3-tal sessies, maar even goed om een traject dat enkele maanden loopt. Om hierover meer helderheid te hebben en te weten of we een goede match zijn voor elkaar, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Op die manier kan jij voelen of mijn aanpak je aanstaat en is er voor mij de mogelijkheid om in te schatten of ik je zal kunnen helpen bij jouw vraag. 

 

als klankbord en sparringpartner

Heb je niet direct behoefte aan een coachtraject, maar voel je als leidinggevende wel af en toe de behoefte aan een klankbord of een sparringpartner? Wil je in alle veiligheid lastige situaties in je professionele leven bespreken, zodat je verder kan? Ook dat is mogelijk. 

Benieuwd naar mijn coachaanbod?

Contacteer me vrijblijvend...

KN_04102020-1683.jpg
bottom of page